20 Ιουλίου 2022

Τα fake news με την δήθεν φτηνή πυρηνική ενέργεια - Η πραγματικότητα, μεγάλο ρίσκο, υψηλό κόστος

Ακούω κυβερνητικούς κυρίως βουλευτές να αναπαράγουν #fakenews για το δογματισμό των γερμανών Πράσινων που "επιμένουν να κλείσουν τα 3 τελευταία πυρηνικά εργοστάσια, ενώ εισάγουν πυρηνική ενέργεια από τη Γαλλία".

Πολύ μεγάλο ψέμα. Στη Γαλλία τα 29 από τα 58 εργοστάσια είναι εκτός λειτουργίας και η Γαλλία έχει ακόμα ενέργεια γιατί ΕΙΣΑΓΕΙ ηλεκτρική ενέργεια από τη Γερμανία που με τα ηλιακά συστήματά της παράγει περισσότερο ρεύμα από ΟΛΑ τα πυρηνικά εργσοτάσια της Γαλλίας. Και μάλιστα το κόστος ενέργειας στη Γαλλία είνα πολύ μεγαλύτερο από το κόστος ενέργειας στη Γερμανία.
Αυτά γίνονται όταν οι κυβερνητικοί είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία για να στηρίξουν την πυρηνική ενέργεια - με κάθε κόστος - αλλά και προετοιμάζονται για την αυτόνομη και δυναμική συμμετοχή των πράσινων στις εθνικές εκλογές όταν και όποτε γίνουν (προσπαθούν να αποτρέψουν αυτό που συνέβη με τους πράσινους στη Γερμανία και αλλού. Έχουν πάρει μαθήματα εξάλλου από τους Γερμανούς Χριστιανοδημοκράτες).
Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει ">FR+30 Prix France sFR-30 30 FR Prix en €/MWh 185,9 -20,05 92,61 *All+Lux 261,1 329,7 264,8 123,3 122 362,1 Italie Nord"
Στο χάρτη και το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας σε μια σειρά χωρών. Το κόστος της ενέργειας στη Γαλλία για παράδειγμα είναι πολύ μεγαλύτερο από υο κόστος της γειτονικές Γερμανίας 
 
Δεν υπάρχει κανένας δημοσιογράφος εκεί που να θέλει να συζητήσει με ανθρώπους που γνωρίζουμε και έχουμε δεδομένα;
Last modified on Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 23:38