09 Οκτωβρίου 2022

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του Πλεύρη και οι "καθαροί έλληνες" της εγκληματικής Χρυσής Αυγής

Ο ναζιστικός χαιρετισμός του πατέρα Πλεύρη μέσα στο δικαστήριο, ως κίνηση απάντηση στη μητέρα του Π. Φύσσα και στην διάρκεια της δίκης της Χρυσής Αυγής στο Εφετείο, είναι φυσικά προκλητικός. Γράφτηκαν πολλά γιατί το δικαστήριο δεν αντέδρασε σε αυτή την πρόκληση. 

Ο Κ. Πλεύρης είναι ένας γελοίος αμετανόητος νεοναζί αλλά κι επικίνδυνος. Η κίνησή του όμως μας υπενθυμίζει ότι, ένα - έστω και μικρό - ποσοστό πολιτών θα μπορούσε να δεχθεί την εγκληματική δράση της οργάνωσης αυτής και να ψηφίσει μάλιστα τον Κασιδιάρη ή κάποιον παρόμοιο για να τους εκπροσωπήσει στη Βουλή. Άνθρωποι που πιστεύουν στον ναζισμό και τις ρατσιστικές αντιλήψεις του είναι, όχι απλώς θυμωμένοι και αποπροσανατολισμένοι. 

Ας κάνουμε και λίγη πλάκα, τότε, πέρα από την σοβαρή δουλειά ενάντια σε ναζιστικές, φασιστικές και ρατσιστικές αντιλήψεις και πρακτικές - που δεν περιορίζονται βέβαια μόνο στη Χρυσή Αυγή και τα παρακλάδια της. 

Η εγκληματική οργάνωση ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είχε βάλει στο στόχαστρό της τους μετανάστες γιατί δεν ήταν "καθαροί" Έλληνες. Οι άνθρωποι αυτοί έχουν πλήρη άγνοια ότι αυτή η έννοια δεν υπάρχει, η Μεσόγειος αλλά και η Ελλάδα πάντα ήταν σταυροδρόμι πολιτισμών, καταγωγών, προσώπων, επαγγελμάτων, ανάμειξης. Άσε που αν οι χρυσαυγίτες έκαναν ...ανάλυση DNA θα διαπίστωναν ότι το 99,9% ¨του DNA τους είναι κοινό με αυτούς που θεωρούν "σκουπίδια".
 
Αν κάναμε όμως λίγο ...πλάκα, πόσο "καθαρός" Έλληνας, άριος μάλιστα, είναι κάποιος με το παρουσιαστικό του Μιχαλολιάκου ή του Κασιδιάρη:
- Κασιδιάρης: σύμφωνα με το λεξικό, "κασιδιάρης είναι αυτός που πάσχει από αλωπεκίαση" ή ακόμα καλύτερα, "ο ψωροπερήφανος, αυτός που συμπεριφέρεται με τρόπο υπεροπτικό και αλαζονικό έχοντας μια ιδέα για την κοινωνική του θέση και την πνευματική συγκρότηση που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα" (πηγή: https://www.lexigram.gr/)
- Μιχαλολιάκος: Είχε δηλώσει (Λαμία, 2011) «αν ζούσα στη Γερμανία του '33, θα ήμουν μέλος του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος και θα αισθανόμουν ιδιαίτερα χαρούμενος γι' αυτό». Όμως με την εμφάνιση που έχει μάλλον σε κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης θα τον οδηγούσαν οι φίλοι του οι ναζί ... αφού δεν μοιάζει και πολύ με ...άριος! Το 2013, είχε ζητήσει και την απέλαση του Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο αποκάλεσε «χιμπατζή»!!!
 
Για να γελάσετε διαβάστε και τα κείμενα πιο κάτω (φωτο) αλλά και δείτε προσεκτικά τις δύο φωτογραφίες, που από μόνες τους λένε πολλά ....
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
 
Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο
Last modified on Κυριακή, 09 Οκτωβρίου 2022 23:22