03 Ιούλιος 2016

ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Να πάρουμε την υπόθεση της Ευρώπης στα χέρια μας

europe1

Η δική μας Ευρώπη

Σάββατο 9 Ιουλίου, ώρα 12.00, πλατεία Μοναστηράκι

 

Να πάρουμε οι πολίτες στα χέρια μας την προστασία των αξιών που οδήγησαν στην ευρωπαϊκή ενοποίηση, να ενισχύσουμε την κοινωνική και δημοκρατική μεταρρύθμιση και να παλέψουμε για την παραπέρα ενοποίηση της Ευρώπης.

Στις 9 Ιουλίου οι Πράσινοι σε όλη την Ευρώπη παίρνουν την πρωτοβουλία να βγουν στους δρόμους για να μιλήσουν για την Ευρώπη.  Έτσι και εμείς, οι Πράσινοι-Αλληλεγγύη, σας προσκαλούμε το Σάββατο 9 Ιουλίου στην πλατεία Μοναστηράκι στις 12 το μεσημέρι, να ανταλλάξουμε απόψεις και να διατρανώσουμε την πίστη μας στις ευρωπαϊκές και δημοκρατικές αξίες.

Europe - Antonio Carracci

Δεν πρέπει να αφήσουμε τους εθνικιστές και τους εχθρούς της Ευρώπης να είναι οι μόνοι που μιλάνε για την Ευρώπη. Ναι πρέπει να αλλάξουν πολλά στην Ευρώπη αλλά προς το καλύτερο. Δεν θα αφήσουμε την Ευρώπη στα χέρια αυτών που μισούν την συνεργασία, την αλληλεγγύη, την δημοκρατία, την συνύπαρξη, την κοινωνική δικαιοσύνη, το περιβάλλον. Είναι η ώρα να μιλήσουμε εμείς και να πάρουμε την πρωτοβουλία από τα κάτω για να κάνουμε την Ευρώπη καλύτερη, πιο δημοκρατική, πιο συνεκτική, πιο δίκαιη, πιο βιώσιμη και οικολογική.

Θα έχουμε γιορταστική ατμόσφαιρα με μουσικά όργανα, μπαλόνια, ποδήλατα και άλλα … Να είστε όλοι και όλες εκεί!

Europa bull Louvre MNC626