04 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Τύπου του Νίκου Χρυσόγελου στη Σύρο

 

Παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία

Δευτέρα, 7 Απριλίου, ώρα 12:00, στο Εργατικό Κέντρο Σύρου

Τη Δευτέρα, 7 Απριλίου 2014 και ώρα 12:00 στο Εργατικό Κέντρο Σύρου (Απόλλωνος 3), ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα, προκειμένου να παρουσιάσει το πολιτικό στίγμα της νέας κίνησης, τους υποψηφίους και τις υποψήφιες, καθώς και τις προτάσεις τους για έξοδο από την πολυδιάστατη κρίση.

Η ονομασία ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οι τρεις πολύ σημαντικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που την συνοδεύουν, δίνουν το πολιτικό στίγμα της νέας πράσινης κοινωνικής λίστας.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ, γιατί μας εκφράζει περισσότερο η πολιτική ομάδα που μίλησε έγκαιρα και με λογικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Αλληλεγγύη, για να αλληλοστηριχθούμε και να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.

Δημιουργία, γιατί η αλλαγή έρχεται μέσα από δημιουργικές ανατροπές και ρήξεις.

Οικολογία, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή είναι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί, θα έχει συναντήσεις με φορείς, για να συζητήσουν θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας και απασχόλησης.

Γνωρίστε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία και τους 28 υποψηφίους που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μέσω της ιστοσελίδας: www.prasinoi.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ: 210 3223867, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook.com/prasinoi  twitter.com/greensgr

Last modified on Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 16:46