08 Μαϊος 2014

Βοήθησε να αλλάξουμε Ελλάδα και Ευρώπη

 

Ενίσχυσε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία

Είμαστε στην τελική ευθεία των ευρωεκλογών. Σε λίγες μέρες καλούμαστε να αποφασίσουμε για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατ’ επέκταση της χώρας μας. Η ισχυρή παρουσία των Πράσινων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο μπορεί να κάνει τη διαφορά στις κρίσιμες αποφάσεις που θα ληφθούν τα επόμενα πέντε χρόνια.

Για να τα καταφέρουμε χρειαζόμαστε τη βοήθειά σου. Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία δεν λαμβάνουμε κρατική χρηματοδότηση. Δεν χρωστάμε σε κανέναν, δεν έχουμε εξαρτήσεις. Δίνουμε έναν διαφορετικό αγώνα, χωρίς να γεμίσουμε τις πόλεις και τα ΜΜΕ με αφίσες και προεκλογικές διαφημίσεις, χωρίς να μας προλάβουν τα μεγάλα συμφέροντα. Δεν έχουμε τους οικονομικούς πόρους που έχουν άλλα κόμματα. Η καμπάνια μας βασίζεται στις προτάσεις μας, τη δημιουργική μας διάθεση και τις καινοτόμες σκέψεις και δράσεις μας, σχεδόν μηδενικού κόστους. Μέσα προβολής μας είναι η άμεση επικοινωνία με τους πολίτες, η επαφή με την κοινωνία, οι επισκέψεις σε δήμους και περιφέρειες όλης της χώρας και η προσέγγιση των νέων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Παρόλα αυτά, μόνο το κόστος των απολύτως αναγκαίων ενεργειών, όπως είναι η εκτύπωση των ψηφοδελτίων, η αποστολή τους σε νομαρχίες και προξενεία, η αγορά παραβόλων, ανέρχεται σχεδόν στις 100.000  ευρώ.

Η βοήθειά σουείναι πολύτιμη. Ενίσχυσε μας από 5 ευρώ, έως όποιο ποσό επιθυμείς ή μπορείς. Τράπεζα Eurobank (πρώην Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο), αριθμός λογαριασμού: 0026.0627.53.0200125239

Ζητάμε τη στήριξή σου. Γίνε εσύ το μέσο διάδοσης των προτάσεων και ιδεών μας, ενημερώνοντας φίλους, γνωστούς, συνεργάτες, γειτονιές. Μόνο όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε καλύτερο το κοινό μας σπίτι.

Στήριξε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ και γίνε μέρος της πράσινης αλλαγής που επιδιώκουμε σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ: 210 3223867, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook.com/prasinoi  twitter.com/greensgr