05 Ιουλίου 2011

Ο Μ. Τρεμόπουλος στη Λάρισα


Θα μιλήσει για το "πρασίνισμα" της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων Μιχάλης Τρεμόπουλος θα επισκεφτεί τη Λάρισα στις 8 Ιουλίου και θα συμμετάσχει σε συζήτηση Φόρουμ Πολιτών για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Ο Μ. Τρεμόπουλος, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αν. μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και ασφάλειας Τροφίμων, θα μιλήσει για το «πρασίνισμα» της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, κριτικάροντας τις ευρωπαϊκές και ελληνικές πολιτικές και τονίζοντας την ανάγκη μιας

πράσινης στροφής σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, που θα εξασφαλίζει την επιβίωση του πλανήτη, την ποιότητα ζωής και την ευημερία των πολιτών.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 8 Ιουλίου, στις 18:00, στην αίθουσα "Αριστοτέλης" του ξενοδοχείου Divani Palace, στη Λάρισα. Διοργανώνεται από το Γραφείο Ενημέρωσης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Λάρισας κ.α. και πραγματεύεται το θέμα «Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής στο πλαίσιο της οικονομικής κρίσης».

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των πολιτών και των εκπροσώπων φορέων, ιδιαίτερα των αγροτών, καθώς και η ανάπτυξη διαλόγου μαζί τους σχετικά με το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, τόσο από την αναθεώρηση των δημοσιονομικών προοπτικών και το μέλλον του προϋπολογισμού της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περίοδο 2013-2017, όσο και από τη δυσμενή οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες της ΕΕ.

Last modified on Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012 22:43