06 Οκτωβρίου 2011

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος στην Κύπρο

Για γεωτρήσεις, μετανάστευση και εκδηλώσεις στη Μόρφου

Στην Κύπρο μεταβαίνει ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος για να μιλήσει και να διαβουλευτεί σε διεθνείς συναντήσεις για τις γεωτρήσεις και τη μετανάστευση και να συμμετέχει σε αντικατοχικές εκδηλώσεις στη Μόρφου.

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων θα πάρει μέρος με εισήγηση σε υπερεθνικό σεμινάριο με θέμα «Η νέα Μεσογειακή Πραγματικότητα της ΕΕ: Μετανάστευση και Άσυλο στην Κύπρο, Μάλτα και Ελλάδα την

Παρασκευή 7.10, στις 11:30, στο ξενοδοχείο Cyprus Hilton στη Λευκωσία.

Ο Μ. Τρεμόπουλος, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, θα αναπτύξει το θέμα «Η ελληνική πραγματικότητα όσον αφορά τη μετανάστευση και το άσυλο». Το σεμινάριο διοργανώνουν από κοινού τα Γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου σε Κύπρο, Μάλτα και Ελλάδα.

Επίσης, ο Μ. Τρεμόπουλος θα πάρει μέρος σε συζήτηση στρογγυλής  τραπέζης όπου θα συμμετέχουν Πράσινοι από την Τουρκία, το Ισραήλ, το Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Ελλάδα και την Κύπρο, με θέμα «Προστασία της ειρήνης και αξιοποίηση των φυσικών πόρων στην Ανατολική Μεσόγειο». Η συζήτηση, που διοργανώνεται από το Κίνημα των Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 8.10, στις 11:00 στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Ο Μ. Τρεμόπουλος θα πάρει μέρος και στις αντικατοχικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Μόρφου και θα συναντηθεί με κυβερνητικά στελέχη.

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων θα παρευρεθεί επίσης στο Παγκύπριο Τακτικό και Καταστατικό Συνέδριο του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, που εκπροσωπούνται στην κυπριακή Βουλή, την Κυριακή 9.10, στις 10:30, στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

 

 

 

 

 

 

Last modified on Πέμπτη, 06 Οκτωβρίου 2011 14:10