Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2012 13:13

Τρεμόπουλος: Προγραμματική συμφωνία τριών σημείων

Written by
Rate this item
(0 votes)

Ρεπορτάζ στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος μετά την συνάντηση με δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 29/12/2011:

Μέχρι τις 22 Ιανουαρίου θα παραχωρήσει τη θέση του στον επόμενο στη λίστα υποψήφιο ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, κάνοντας πράξη τη δέσμευση του κόμματος για εναλλαγή των στελεχών τους στα μισά της ευρωβουλευτικής θητείας. Το έκανε γνωστό ο ίδιος στη διάρκεια ούζου που παρέθεσε χτες στους δημοσιογράφους . Ο κ. Τρεμόπουλος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος βουλευτής, λέγοντας ότι θα σταθμίσει τα δεδομένα. Αναφερόμενος στην πολιτική επικαιρότητα ο κ. Τρεμόπουλος είπε ότι οι Οικολόγοι Πράσινοι επιζητούν προγραμματικές συγκλίσεις πάνω σε τρία τουλάχιστον σημεία, στα οποία μπορούν να

συμφωνήσουν δυνάμεις της Αριστεράς και απεγκλωβιζόμενοι από τα δύο μεγάλα κόμματα: στο σταμάτημα του «ράλι» των εξοπλισμών, που ο ίδιος τόνισε ότι υπαγορεύεται στην Ελλάδα από τους «Μερκοζί», στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής - διαφάνεια και στη φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.

 

Από την στήλη των παραπολιτικών σχολίων

 

 

 

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read 1450 times Last modified on Τρίτη, 03 Ιανουαρίου 2012 13:36