Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 20:57

Ο Άνεμος Ανανέωσης και η Ένωση Ουκρανών Γυναικών οργανώνουν δράσεις με τις γυναίκες και παιδιά πρόσφυγες απο Ουκρανία Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

Άνεμος Ανανέωσης και η Ένωση Ουκρανών Γυναικών στην Ελλάδα συνεργάζονται στην οργάνωση μια σειρά δραστηριοτήγτων για γυναίκες και παιδιά από την Ουκρανία που ήρθαν στη χώρα μας ως πρόσφυγες του πολέμου. 

Ο Άνεμος Ανανέωσης έχει παραχωρήσει δωρεάν στην Ένωση Ουκρανών Γυναικών χώρο στο καινοτόμο WELCOMMON HOSTEL (ένα καινοτόμο Hostel και κέντρο κοινωνικής και πράσινης οικονομίας και διαπολιτισμικού διαλόγου) για να μπορεί να συντονίζει τις δράσεις υποστήριξης προς τους πρόσφυγες από την Ουκρανία που έρχονται στη χώρα μας.

Επίσης, οι δύο φορείς οργανώνουν στους χώρους του Welcommon Hostel δραστηριότητες για παιδιά και γυναίκες από την Ουκρανία, με τη βοήθεια τόσο Ουκρανών κοριτσιών και γυναικών προσφύγων όσο και εθελοντών και εθελοντριών του Ανέμου Ανανέωσης από διάφορες χώρες, που συμμετέχουν και σε άλλα μαθήματα και δράσεις κοινωνικής ενδυνάμωσης, ένταξης και μη τυπικής εκπαίδευσης.

Άνεμος Ανανέωσης και η Ένωση Ουκρανών Γυναικών στην Ελλάδα προετοιμάζουν, επίσης, να φιλοξενήσουν στην Αθήνα μια ομάδα 32 νέων από το Κϊεβο - τη χορωδία Gaudeamus - για να σμμετάσχουν σε μουσικές εκδηλώσεις αλληλεγγύης σε δήμους της Αθήνας στα τέλη Αυγούστου. Προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε πόρους για αυτό, μια και θα είναι και μια ευκαιία να φιλοξενηθούν τα παιδιά και οι νέοι/νέες για 10-15 μέρες μακριά από τον πόλεμο.

Αν θέλετε να βοηθήσετε (οργανωτικά, επικοινωνιακά, οικονομικά) επικοινωνήστε άμεσα με εμάς: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή με μήνυμα στο messenger η τηλεφωνικά

  

  

Μπορεί να είναι απεικόνιση

Η χορωδια  «Gaudeamus”

https://www.youtube.com/watch?v=byzbCwp8mlQ

https://www.youtube.com/watch?v=36U9T9QybuQ

 

 


#StandWithUkraine #stopPutinWar #solidarity #stopwarcrimes

Read 324 times Last modified on Τετάρτη, 20 Ιουλίου 2022 23:17