02 Απριλίου 2012

Παγκόσμιο Συνέδριο Πράσινων

 

Το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο των Πρασίνων διεξάγεται στο Ντακάρ της Σενεγάλης 27 Μαρτίου – 1η Απριλίου. Πολλοί από την ομάδα του EGP εργάστηκαν σκληρά για να εξασφαλίσουν πως το 3ο Συνέδριο θα είναι όσο πιο επιτυχές γίνεται.

 

Η ιστοσελίδα του Συνεδρίου είναι έτοιμη στα αγγλικά και στα γαλλικά και έχει μια πλήρη λίστα ψηφισμάτων που θα συζητηθούν από τους συμμετέχοντες του Συνεδρίου. Επικεντρώνουμε σε 5 βασικά θέματα: Δημοκρατία, Παγκόσμιοι Πράσινοι, Πράσινη Οικονομία, Βιοποικιλότητα και Κλιματική Αλλαγή. Μπορείτε να δείτε το πλήρες πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ, ενώ θα υπάρχει και ζωντανή αναμετάδοση των βασικών συναντήσεων που ξεκινά την ερχόμενη Παρασκευή, που θα είναι διαθέσιμη για να τη δείτε στην ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Το EGP θα σας ενημερώνει με περισσότερα νέα και λεπτομέρειες ενώ μπορείτε να βρίσκεται περισσότερες πληροφορίες μέσω του newsletter καθώς και στα twitter και facebook. Οι Παγκόσμιοι Πράσινοι έχουν φυσικά ετοιμάσει και τη δικιά τους σελίδα twitter and facebook.

 

Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε webmasters, bloggers και άλλους διαδικτυακούς ακτιβιστές για να μας βοηθήσουν στην προώθηση και την κάλυψη της οργάνωσης. Αν δεν σχεδιάζεις να παρευρεθείς αυτοπροσώπως, όσοι θα παρακολουθήσουν διαδικτυακά μπορούν να βοηθήσουν να διαδοθεί. Παρακαλώ επικοινωνήστε με την Joline στο joline.suijkerbuijk@europeangreens.eu του EGP, αν θα θέλατε να παίξετε το δικό σας ρόλο.

 

Επισκεφθείτε:

Την ιστοσελίδα του Συνεδρίου

Το facebook των Παγκόσμιων Πράσινων

Το twitter των Παγκόσμιων Πράσινων

Last modified on Δευτέρα, 02 Απριλίου 2012 16:23