Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019 00:00

Εργαστήριο: Ψυχική υγεία και στέγαση Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

O Άνεμος Ανανέωσης και η ΠΕΨΑΕΕ εταίρος του προγράμματος Erasmus+ «HERO» συνδιοργανώνουν σεμινάριο με θέμα "Ψυχική Υγεία και Στέγαση", την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019, στις 13:00, στο καινοτόμο Welcommon Hostel, Καποδιστρίου 4, Αθήνα.

Το διαρκείας 2 ωρών σεμινάριο απευθύνεται σε όποιον ενδιαφέρεται για ζητήματα ψυχικής υγείας. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να μιλήσουν με εξειδικευμένους επιστήμονες σε ζητήματα ψυχικής υγείας για το ζήτημα της στέγασης ατόμων με ψυχοκοινωνικές δυσκολίες. Θα αξιοποιηθούν σύγχρονες μέθοδοι εκπαίδευσης, όπως οι βιωματικές ασκήσεις, οι μελέτες περίπτωσης, η εργασία σε ομάδες κ.ο.κ.

Το σεμινάριο προσφέρεται δωρεάν και θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής. Υπάρχει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή windofΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 6946003522 εξηγώντας εν συντομία τους λόγους που τους ενδιαφέρει η συμμετοχή στο σεμινάριο αυτό.

Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ «HERO» καθώς και της συνεργασίας του Ανέμου Ανανέωσης με το Ίδρυμα Χάινριχ Μπελ Ελλάδας στην θεματική ενότητα «Πράσινη και Κοινωνική Καινοτομία».

#WELCOMMONHostel #socEnt #socialinclusion #health #housing #innovation

Read 1556 times