Print this page
Σάββατο, 30 Απριλίου 2011 01:00

Ενημερωτικό Δελτίο Απριλίου 2011

Written by
Rate this item
(0 votes)
Το Ενημερωτικό Δελτίο του Απρίλη 2011, φίλες και φίλοι, προσφέρει μια συνοπτική ματιά σε όποιον και όποια ενδιαφέρεται να μάθει για το τι έκαναν οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Ευρωκοινοβούλιο το μήνα που πέρασε. Οι συνδέσεις σας παραπέμπουν σε αναλυτικότερα κείμενα και δελτία Τύπου.
Περιεχόμενα:
  1. Ερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο
  2. Άλλες παρεμβάσεις στο Ευρωκοινοβούλιο
  3. Εκτός Ευρωβουλής: Περιοδείες – συναντήσεις - παρεμβάσεις
  4. Άρθρα – Συνεντεύξεις
  5. Προγραμματισμένα για τον Μάιο
 
1. Ερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο
 
Ευρωπαϊκές προεκτάσεις στην υπόθεση του Σάββα Ξηρού

«Η καταδίκη της βίας είναι παράλογο να οδηγεί σε διαιώνισή της», δήλωσε ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, φέρνοντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο το θέμα της καταδίκης της Ελλάδας από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων για τη μεταχείριση του Σάββα Ξηρού στο θέμα της υγείας του.
 
Όχι άλλες επιδοτήσεις στο πυρηνικό λόμπυ

Παρέμβαση για το κλείσιμο των πυρηνικών αντιδραστήρων στη Βαλκανική έκανε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Mε αφορμή την υπερψήφιση από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και τους Πράσινους της έκθεσης Marinescu, τόνισε ότι οι επικίνδυνοι αντιδραστήρες πρέπει να κλείσουν, ειδικά μετά την τραγική εμπειρία της Φουκουσίμα. Δείτε το σχετικό βίντεο
 
Ποιος πληρώνει την πυρηνική ενέργεια;

Κατάργηση όλων των άμεσων και έμμεσων επιδοτήσεων προς την πυρηνική ενέργεια ζητούν από το ευρωκοινοβούλιο οι Οικολόγοι Πράσινοι. Με ερώτηση του Μιχάλη Τρεμόπουλου επισημαίνονται τρία βασικά πεδία τέτοιων επιδοτήσεων:
  • Η διαχείριση των ραδιενεργών αποβλήτων.
  • Η κάλυψη των κινδύνων για ευθύνες αποζημιώσεων σε περίπτωση ατυχήματος, όπως η Φουκουσίμα ή το Τσερνομπίλ.
  • Η ασφαλής αποξήλωση των πυρηνικών μονάδων μετά το οριστικό κλείσιμο του κύκλου λειτουργίας τους και η απορρύπανση των περιοχών τους.

 
Στο Ευρωκοινοβούλιο το Θέμα του Χ.Υ.Τ.Α. Γραμματικού

Πριν αποσυρθούν τα ΜΑΤ από την Κερατέα, ο Μ. Τρεμόπουλος γνωστοποίησε στην Κομισιόν έγγραφο της Ειδικής Υπηρεσίας Επιθεωρητών Περιβάλλοντος για μεγάλο όγκο υλικών εκσκαφής που παρασύρθηκε στη θάλασσα από ρέμα που διαρρέει τον υπό κατασκευή ΧΥΤΑ, στοιχείο που γεννά ερωτηματικά για την καταλληλότητα της χωροθέτησης αλλά και για τη μελλοντική ασφάλεια του έργου.
 
Όχι στην κατάχωση των ευρημάτων στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας

Την ιδιαίτερη σημασία των ευρημάτων στην Αρχαία Αγορά της Αθήνας, ως συμβολικού κέντρου της αρχαίας πόλης και σημείου αφετηρίας για τη μέτρηση όλων των αποστάσεων, επισημαίνει σε ερώτησή του στο Ευρωκοινοβούλιο ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Ρωτά την Κομισιόν κατά πόσο συγχρηματοδοτείται με ευρωπαϊκούς πόρους το έργο στο πλαίσιο του οποίου γίνεται η κατάχωση των ευρημάτων, αν τηρούνται οι ευρωπαϊκοί κανονισμοί και συμβάσεις για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς και αν υπάρχει δυνατότητα να διατεθούν ευρωπαϊκά κονδύλια για την επιπλέον δαπάνη που θα απαιτούνταν για συνδυασμό της ανακατασκευής της γραμμής με παράλληλη ανάδειξη του μνημείου.
 
Υπεράσπιση του "Ελληνικού" και στο Ευρωκοινοβούλιο

Πρωτοβουλία για κοινή ερώτηση στο θέμα της εκποίησης και οικοδόμησης του πρώην αεροδρομίου του Ελληνικού, ανέλαβαν οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στην πρωτοβουλία ανταποκρίθηκε θετικά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής, που συνυπογράφει με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο το κείμενο. Στην κοινή ερώτηση υπογραμμίζεται το πολύ υψηλό έλλειμμα πρασίνου που παρουσιάζει η Αθήνα με βάση τα ευρωπαϊκά πρότυπα και τους στόχους που θέτει το Πράσινο Βιβλίο της Ε.Ε. για το αστικό περιβάλλον, για να τονιστεί ότι η επικείμενη οικοδόμηση του Ελληνικού, μερική ή ολική, κάνει την επίτευξη των στόχων αυτών απολύτως ανέφικτη.
 
Θεσμικό πλαίσιο για τον εθελοντισμό τώρα!

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο για τον εθελοντισμό, την αναγνώριση και ασφάλιση των εθελοντών, την πιστοποίηση και χρηματοδότηση των μη κερδοσκοπικών κοινωφελών οργανώσεων, ούτε ευνοϊκές ρυθμίσεις φορολογικού χαρακτήρα. Αυτό υπογραμμίζει σε ερώτησή του προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ο Μ. Τρεμόπουλος. Παράλληλα, οι ΜΚΟ που βασίζονται στον εθελοντισμό και στη συμμετοχή του πολίτη, αντιμετωπίζουν πληθώρα εμποδίων στην ανάπτυξη του έργου τους.
 
Ανεξέλεγκτη η κατάσταση με τα φυτοφάρμακα στην Ελλάδα

Διαστάσεις λαμβάνει η ανεξέλεγκτη χρήση παράνομων φυτοφαρμάκων στην Ελλάδα, που πλέον καταλαμβάνουν το 15% της συνολικής αγοράς φυτοπροστατευτικών, υποθηκεύοντας το μέλλον της ελληνικής γεωργίας και απειλώντας τη Δημόσια Υγεία. Με αφορμή καταγγελίες για διακίνηση παράνομων φυτοφαρμάκων στη Θεσσαλία και πιο συγκεκριμένα για την ουσία Trifluralin, ο Μ. Τρεμόπουλος επισημαίνει ότι το φαινόμενο δεν είναι μεμονωμένο. Με βάση τα στοιχεία αυτά και το γεγονός ότι στη μάχη για την αποτροπή της διακίνησής τους έχουν καταγραφεί σοβαρά γραφειοκρατικά και νομικά εμπόδια. Στην Ελλάδα, επίσης, δεν υπάρχει καμία πρόβλεψη για τη διαχείριση των γεωργικών αποβλήτων, με αποτέλεσμα οι συσκευασίες των φυτοφαρμάκων που χρησιμοποιούν οι αγρότες στις καλλιέργειές τους να απορρίπτονται ανεξέλεγκτα ή να καίγονται, επιβαρύνοντας έτσι με τοξικές ουσίες το έδαφος, τον αέρα και τον υπόγειο υδροφόρο ορίζοντα.
 
2. Άλλες παρεμβάσεις στο Ευρωκοινοβούλιο
 
Άμεση αναθεώρηση στη ραδιενέργεια στα τρόφιμα

Σοβαρή ανησυχία εκφράζει η ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο για τα ισχύοντα όρια ραδιενεργού ακτινοβολίας στα εισαγόμενα από την Ιαπωνία τρόφιμα, όρια που στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι επιεικέστερα ακόμη από τα ισχύοντα στην ίδια την Ιαπωνία. Οι Πράσινοι έκαναν έκκληση για άμεση αυστηροποίηση των ανώτατων επιτρεπόμενων ορίων για τα εισαγόμενα προϊόντα.
 
Πρασινίζοντας τα Ευρωπαϊκά Ταμεία, 2014-2020

Πιο πράσινες χρηματοδοτήσεις ζητούν από την ΕΕ, για πιο βιώσιμη ανάπτυξη, διακομματικά οι ευρωβουλευτές. Στη μεγάλη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, με διακομματική στήριξη και συμμετοχή των περισσότερων μεγάλων διεθνών οργανώσεων, συνδιοργανωτής ήταν ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων, Μιχάλης Τρεμόπουλος. Η εκδήλωση οργανώθηκε με αφορμή τη δημοσιοποίηση αναλυτικής μελέτης για ένα ευρωπαϊκό προϋπολογισμό πιο πράσινο, δικαιότερο και πιο αποτελεσματικό.
Βίντεο με την τοποθέτηση του Μ. Τρεμόπουλου στην εκδήλωση
 
Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες το 2011

Αποκαλυπτικά στοιχεία για τις παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες περιλαμβάνονταν στη φετινή έκθεση του διεθνούς φήμης Ινστιτούτου SIPRI για την εξέλιξη των εξοπλιστικών δαπανών, που παρουσιάστηκε στο ευρωκοινοβούλιο, με οικοδεσπότη τον ευρωβουλευτή Μ. Τρεμόπουλο. Οι εξοπλισμοί της τελευταίας 30ετίας αντιστοιχούν σε πάνω από το 1/3 του συνολικού μας χρέους ενώ μόλις το 12% των παγκόσμιων στρατιωτικών δαπανών, θα αρκούσε για τη βιώσιμη ανασυγκρότηση του πλανήτη.
 
Έκθεση Προόδου για τη FYROM

Συκοφαντικές επιθέσεις με αφορμή την υπερψήφιση από όλους τους Πράσινους ευρωβουλευτές της φετινής Έκθεσης Προόδου για την ευρωπαϊκή προοπτική της FYROM, δέχτηκε ο Μ. Τρεμόπουλος, παρότι για πρώτη φορά οι Ευρωπαίοι Πράσινοι ψήφισαν σε όλες τις τροπολογίες ό,τι και οι Έλληνες ευρωβουλευτές!
 
Τρόφιμα από κλωνοποιημένα ζώα

Μάχη για την απαγόρευση τροφίμων από κλωνοποιημένα ζώα δίνουν οι Πράσινοι, όμως τα συμφέροντα συνεχίζουν τον ολισθηρό τους δρόμο… Οι Πράσινοι έχουν υποστηρίξει επίμονα να περιληφθεί στη νομοθεσία απαγόρευση για τα τρόφιμα από κλώνους και απογόνους τους, μια θέση που υιοθετήθηκε από διαπαραταξιακή πλειοψηφία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Και παρότι το Κοινοβούλιο ήταν πρόθυμο να κάνει συμβιβασμούς, οι συζητήσεις κατέρρευσαν καθώς το Συμβούλιο απέρριψε όλες τις προσπάθειες συμβιβασμού.
 
Διαρθρωτικά Ταμεία: να κοιτάξουμε πέρα από το ΑΕΠ

Μια νέα μελέτη, που παρουσιάστηκε από την Ομάδα των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, υπογραμμίζει την ανάγκη να κοιτάξουμε πέρα από το ΑΕΠ, για την εκτίμηση της πραγματικής κατάστασης στις περιφέρειες της Ευρώπης.
Ολόκληρη η μελέτη στα αγγλικά είναι διαθέσιμη εδώ
 
Παγκόσμια Ημέρα των Ρομά: Η σκέψη μας στους πολίτες μιας άλλης Ευρώπης

Στις 5 Απριλίου δόθηκε στη δημοσιότητα το Ευρωπαϊκό Πλαίσιο για τις Εθνικές Στρατηγικές για την Ένταξη των Ρομά. Με αφορμή την παρουσίαση του Πλαισίου, η ευρωβουλευτής των Πρασίνων Helene Flautre έκανε δηλώσεις: Πατήστε εδώ για το κείμενο της δήλωσης στα αγγλικά.
Διαβάστε εδώ πρόσφατη παρέμβαση του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων Μ. Τρεμόπουλου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, για έξωση Ρομά στη Ρουμανία.
 
3. Εκτός Ευρωβουλής: Περιοδείες – συναντήσεις - παρεμβάσεις
 
25 χρόνια από το Τσερνομπίλ. Πρωτοβουλίες των Οικολόγων Πράσινων σε όλη την Ελλάδα. Προτεραιότητα η συνεργασία κατά των πυρηνικών στα Βαλκάνια

Αντιπυρηνική καμπάνια στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια υλοποιούν οι Οικολόγοι Πράσινοι με αφορμή τη συμπλήρωση 25 χρόνων από το Τσερνομπίλ. Στη σημερινή συγκυρία, όπου αρκετές χώρες της περιοχής σχεδιάζουν πυρηνικά εργοστάσια ακόμη και σε σεισμογενείς περιοχές, τονίστηκε η ανάγκη της συνεργασίας των αντιπυρηνικών κινημάτων σε όλη τη Βαλκανική ώστε να κερδίσουν την κοινή γνώμη των χωρών τους και να σταματήσουν τα σχέδια των κυβερνήσεων.
 
Στην Κωνσταντινούπολη ο Μιχ. Τρεμόπουλος για την επέτειο του Τσερνομπίλ

Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος και συμμετείχε στις αντιπυρηνικές κινητοποιήσεις των Τούρκων Πράσινων για την 25η επέτειο του Τσερνομπίλ. Η συμμετοχή του αποτελεί έμπρακτο δείγμα αλληλεγγύης προς το αναπτυσσόμενο αντιπυρηνικό κίνημα της γειτονικής χώρας.
 
Κανένα νέο πυρηνικό εργοστάσιο απαιτούν οι Βαλκάνιοι Πράσινοι

Φραγμό στα σχέδια για τη δημιουργία πυρηνικής γειτονιάς στη Βαλκανική ζητούν οι Πράσινοι όλων των χωρών της περιοχής, συστήνοντας κοινό μέτωπο. Στο πλαίσιο αυτό δόθηκε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη. Στόχος η δημιουργία αντιπυρηνικού μετώπου στα Βαλκάνια, ώστε να απαλλαγούν από τα υφιστάμενα πυρηνικά εργοστάσια και να μην προχωρήσουν τα σχέδια για τη δημιουργία νέων. Τη συνέντευξη έδωσαν ο ευρωβουλευτής Μιχάλης Τρεμόπουλος και οι εκπρόσωποι των Βούλγαρων Πράσινων Borislav Sandov και των Τούρκων Πράσινων Alidost Numan.
 
Όχι πυρηνικό εργοστάσιο στην Π.Γ.Δ.Μ!

Τη συνεργασία τους ενάντια στην προοπτική να αποκτήσει πυρηνικό εργοστάσιο η Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ανακοίνωσαν σε συνέντευξη Τύπου στα Σκόπια οι Οικολόγοι Πράσινοι με τον Μιχάλη Τρεμόπουλο και το Κόμμα Δημοκρατικής Ανανέωσης, υποψήφιο μέλος στους Ευρωπαίους Πράσινους, με πρόεδρο τη Liliana Popovska.
 
Λιβύη: Η συνέχιση των βομβαρδισμών υπερβαίνει την απόφαση του ΟΗΕ

Αντίθετοι με τη συνέχιση των βομβαρδισμών στη Λιβύη, δηλώνουν οι Ευρωπαίοι Πράσινοι με ομόφωνο ψήφισμά τους. Το ψήφισμα υιοθετήθηκε στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (EGP) στη Βουδαπέστη, όπου συμμετείχε ο ευρωβουλευτής Μ. Τρεμόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι των Οικολόγων Πράσινων.
 
Περάσαμε από το «νόμιμο και ηθικό» στο ότι το νόμιμο είναι ανήθικο!

Τοποθέτηση του Μιχάλη Τρεμόπουλου, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, σχετικά με την υπόθεση της καταδίκης του κ. Παναγιώτη Ψωμιάδη
 
«Αναγνωρίζει το ρόλο μου στην αποκάλυψη της διαπλοκής του»

Δήλωση Μ. Τρεμόπουλου για τις επιθέσεις Ψωμιάδη εναντίον του υπό το πρίσμα της τελεσίδικης καταδικαστικής απόφασης.
Η απάντηση του Μ. Τρεμόπουλου σε δημοσιεύματα σε blogs σχετικά με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό κανάλι των Σκοπίων
 
«Ο Π. Ψωμιάδης χρειαζόταν έναν εχθρό, για να ξεφύγει από τα δύσκολα»

Μήνυση εναντίον του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κατέθεσε ο Μ. Τρεμόπουλος για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση.
Δείτε το βίντεο με σχετική δήλωση του Μ. Τρεμόπουλου.
 
Να εφαρμοστεί ο νόμος ή όχι κ.κ. Περιφερειάρχες;

Ερωτηματικά προκύπτουν μετά την ανακοίνωση «συμπαράστασης» των Περιφερειαρχών προς τον κ. Π. Ψωμιάδη. Κοινή δήλωση των εκλεγμένων Περιφερειακών Συμβούλων με την υποστήριξη των Οικολόγων Πράσινων.
 
Απάντηση Τρεμόπουλου στις νέες συκοφαντίες Ψωμιάδη

Φανερή είναι η προσπάθεια του Π. Ψωμιάδη να οικοδομήσει το προφίλ του εθνικιστή κομματάρχη, με νέες αθλιότητες και ψεύδη για δήθεν σχέσεις του Μ. Τρεμόπουλου με τον Σόρος και τους Αμερικανούς, αναφορές που έχουν διαψευστεί κατηγορηματικά στο παρελθόν.
 
Η Ανάσταση δε χρειάζεται θόρυβο και εκρήξεις για να έρθει - Δήλωση του Μιχάλη Τρεμοπουλου για τα 44 χρόνια από τη Χούντα

Τα 44 χρόνια από την ημέρα που η χώρα μας μπήκε στον πολιτικό «γύψο», συνέπεσαν φέτος με τη Μεγάλη Πέμπτη και τη Σταύρωση, ημέρα συμβολική για τους Χριστιανούς σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα περάσαμε τη σταύρωση στο καθημερινό μας λεξιλόγιο. Από τη Μεγάλη Εβδομάδα του 2010, όταν η ανακοίνωση των πρώτων οικονομικών μέτρων από τον Πρωθυπουργό, προοιωνιζόταν τη σταύρωση του Λαού μας, φτάσαμε στη Μεγάλη Εβδομάδα του 2011, που τείνει να επιβεβαιώσει τους χειρότερους φόβους μας.
 
Στις Σέρρες σε ημερίδα για τα ΜΜΕ

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος πήρε μέρος σε ημερίδα για τον Περιφερειακό Τύπο και τα ΜΜΕ και παρουσίασε το θέμα "Τέσσερα Δέλτα για την ΕΕ: Δημοκρατία, Διαφάνεια, Διαβούλευση, Δημοσιότητα".
 
4. Άρθρα – Συνεντεύξεις
 
Συνέντευξη στη ΝΕΤ για τα πυρηνικά

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης στις 28.4 στην εκπομπή της Μ. Σαράφογλου
 
Δήλωση του Μ. Τρεμόπουλου για την πυρηνική ενέργεια

Δείτε το σχετικό βίντεο
 
Τα πυρηνικά στη γειτονιά μας

Την άποψη του για το το θέμα της Ασφάλειας των Πυρηνικών εγκαταστάσεων στην Ευρώπη αλλά και το θέμα της ανέγερσης νέων πυρηνικών εγκαταστάσεων στα Βαλκάνια παρουσίασε ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων σε βίντεο-συνέντευξη που πήρε ο Μιχάλης Καζάς για λογαριασμό του Eurozoi.gr και του Argonafplia.gr
Δείτε το σχετικό βίντεο
 
«Τα σκουπίδια δεν είναι για πέταμα»

Βίντεο - συνέντευξη για τη διαχείριση των απορριμμάτων στην Ελλάδα, δόθηκε από τον Μ. Τρεμόπουλο στον Μ. Καζά και αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του περιοδικού «Η ΕΥΡΩΠΗ στη ΖΩΗ μας».
Δείτε το σχετικό βίντεο
 
«Οι Πράσινοι ήρθαμε για να μείνουμε»

Συνέντευξη του Μ. Τρεμόπουλου στο ραδιόφωνο και στην εφημερίδα «Ο Παρατηρητής της Θράκης»
 
Ο Σουρεαλισμός ως εργαλείο ...εθνικής πολιτικής

Κείμενο του Γιάννη Παρασκευόπουλου, εκπροσώπου Τύπου των Οικολόγων Πράσινων, δημοσιεύτηκε στο www.eklogika.gr σχετικά με την πλαστογραφία των δηλώσεων του ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Μ. Τρεμόπουλου.
 
Συνέντευξη στο Alter


 
Συνέντευξη στα ΜΜΕ των Σερρών


 
Η Οικολογία, Κίνημα Αμφισβήτησης και Εναλλακτική Πολιτική Πρόταση

Συνέντευξη στον Γιώργο Στάμκο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζενίθ
 
5. Προγραμματισμένα για τον Μάιο
 
Παρασκευή 6/5 -Πυρηνική ενέργεια -Θεσσαλονίκη

Εκδήλωση των Οικολόγων Πράσινων Θεσσαλονίκης για την πυρηνική ενέργεια και τις εναλλακτικές λύσεις, με τη συμμετοχή του Μ. Τρεμόπουλου, επιστημόνων και εκπροσώπων του αντιπυρηνικού κινήματος, στην αίθουσα διαλέξεων της ΕΔΟΘ (προξ. Κορομηλά 51) στις 7.00 μ.μ.
 
Σαββατοκύριακο 7-8/5 -Εκλογές στην Αλβανία

Συμμετοχή ως παρατηρητή του Μ. Τρεμόπουλου, μέλους της μόνιμης αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τα Δυτικά Βαλκάνια, στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν στην Αλβανία
 
Πέμπτη 12/5 και Τετάρτη 25/5 –Αντιρρησίες συνείδησης – Αθήνα -Βρυξέλλες

Συμμετοχή του Μ. Τρεμόπουλου σε εκδηλώσεις στην Αθήνα και στις Βρυξέλλες για τα δικαιώματα των αντιρρησιών συνείδησης.
 
Δευτέρα 16 – Τετάρτη 18/5 -Επίσκεψη στο Μαυροβούνιο

Επίσκεψη του Μ. Τρεμόπουλου ως μέλους της Αντιπροσωπείας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για τις σχέσεις με τις χώρες των Δυτικών Βαλκανίων.
 
Παρασκευή 27- Κυριακή 29/5 Συνέδριο για πράσινες πόλεις -Βερολίνο

Συμμετοχή του Μ. Τρεμόπουλου στο Συνέδριο για πράσινες πόλεις των Πράσινων εκλεγμένων στην αυτοδιοίκηση, στο Βερολίνο.
 
Οι χρήστες του facebook μπορούν να βλέπουν τα νέα μας και στην παρακάτω διεύθυνση
http://www.facebook.com/pages/Tremopoulos-Michalis/126602615645
Read 1721 times