Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 00:00

Η Μαρία Βασιλάκου, αντιδήμαρχος Βιέννης, υποστηρίζει τον συνδυασμό ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στις ευρωεκλογές Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, χαμογελάει

 
Μια ευρωπαϊκή προσωπικότητα από το χώρο των πρασίνων, η Μαρία Βασιλάκου, αντιδήμαρχος της Βιένvης σήμερα και στέλεχος των πρασίνων της Αυστρίας, στο πλευρό των ΠΡΑΣΙΝΩΝ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Η δήλωσή της:
Δήλωση Μαρίας Βασιλάκου υποστήριξης του συνδυασμού ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στις ευρωεκλογές
«Από την εμπειρία μου στους Αυστριακούς Πράσινους αλλά και ως αντιδήμαρχος της Βιέννης γνωρίζω καλά ότι μια ισχυρή, αυτόνομη παρουσία των Πράσινων μπορεί να πετύχει σημαντικές αλλαγές στις πολιτικές αλλά και στην καθημερινή ζωή των πολιτών.
Θα ψηφίσουμε σε λίγες μέρες για τη σύνθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και για το ποιες θα είναι οι πολιτικές που θα προωθηθούν τα επόμενα 5 χρόνια σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Η εκλογή πράσινων ευρωβουλευτών από το ψηφοδέλτιο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” θα βοηθήσει και την Ελλάδα και την Ευρώπη συνολικά.
 
Χρειαζόμαστε περισσότερους εκλεγμένους πράσινους στην αυτοδιοίκηση, στα εθνικά κοινοβούλια και στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο για τις μεγάλες αλλαγές που πρέπει να προωθήσουμε. Δεν έχουμε χρόνο να σπαταλάμε, η κλιματική αλλαγή αλλά και η κρίση σε ευρωπαϊκό επίπεδο δεν αφήνουν περιθώριο για καθυστερήσεις και πισωγυρίσματα.
 
Το σκάνδαλο που είναι σε εξέλιξη με τον αντικαγγελάριο της Αυστρίας που σχεδίαζε να ελέγξει τον τύπο της Αυστρίας, αποδεικνύει ότι το σχέδιο των ακροδεξιών και λαϊκιστικών δυνάμεων δεν είναι μια καλύτερη ποιότητα ζωής, η προστασία των πιο αδύναμων ή η ενδυνάμωση της συμμετοχής των πολιτών στις αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή τους, αλλά αντιθέτως ο στραγγαλισμός της ελευθερίας και της δημοκρατίας.
 
Για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά προσκαλώ τους πολίτες να σκεφτούν, να επιλέξουν και να ψηφίσουν μια δύναμη που θα είναι στο πλευρό τους ασυμβίβαστη για την ενίσχυση της δημοκρατίας, την πράσινη στροφή της οικονομίας, την προστασία του κλίματος, την προώθηση της κοινωνικής δικαιοσύνης και της κοινωνικής συνοχής. Χρειαζόμαστε στους θεσμούς και ιδιαίτερα στο Ευρωκοινοβούλιο περισσότερους πράσινους, άνδρες και γυναίκες, που θα μπορούν να επηρεάσουν τις εξελίξεις. Αν ήμουν σήμερα στην Ελλάδα θα ψήφιζα τον συνδυασμό ΠΡΑΣΙΝΟΙ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ώστε την επόμενη μέρα, με ισχυρή παρουσία στο ευρωκοινοβούλιο και με πιο ισχυρές πράσινες πολιτικές στην αυτοδιοίκηση, να προωθήσουμε τις βαθιές αλλά λογικές και δίκαιες αλλαγές που χρειάζεται η Ελλάδα«.
 
Σε ευχαριστούμε Μαρία. Μακάρι να έρθεις Ελλάδα για να φτιάξουμε έναν αυτόνομο, σοβαρό πράσινο πολιτικό χώρο που θα επηρεάσει καθοριστικά τις εξελίξεις
 
#ΠράσινοιΑλληλεγγύη #Ευρωεκλογές2019
Read 1866 times Last modified on Παρασκευή, 24 Μαϊος 2019 20:07