Print this page
18 Νοεμβρίου 2013

Οnline ψηφοφορία για τους επικεφαλής των Ευρωπαίων Πράσινων

Από την 11η Νοεμβρίου έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία για επιλογή των δύο Πράσινων Υποψηφίων που θα ηγηθούν του Κόμματος των Ευρωπαίων Πράσινων στις Ευρωεκλογές του 2014.

Το 2004, οι Ευρωπαίοι Πράσινοι ήταν πρωτοπόροι στην οργάνωση της πρώτης πανευρωπαϊκής εκστρατείας για τις ευρωπαϊκές εκλογές. Δέκα χρόνια αργότερα, θα είμαστε το πρώτο ευρωπαϊκό κόμμα που θα οργανώσει σε ευρωπαϊκή κλίμακα και σε απευθείας σύνδεση μια ανοικτή δημοκρατική διαδικασία για να επιλέξει τους δύο κορυφαίους υποψηφίους μας στον πρεοκλογικό αγώνα για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Σε περιόδους οικονομικής κρίσης και της μειωμένης εμπιστοσύνης στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα, η διαδικασία επιλογής των επικεφαλής των Ευρωπαίων Πράσινων θα αποδείξει ότι η ευρωπαϊκή πολιτική μπορεί να είναι διαφορετική: συμμετοχική, διαδραστική, δημοκρατική και διασκεδαστική! Συμμετέχετε μαζί μας στον σχεδιασμό της Προεκλογικής Εκστρατείας για τις Ευρωεκλογές του 2014 και συνδεθείτε μαζί μας στην επανακαθορισμό της ευρωπαϊκής δημοκρατίας! Μπορείτε να συμμετάσχετε ήδη την συζήτηση στο twitter με # GreenPrimary! (Πράσινες Προκριματικές Εκλογές).

Η ψηφοφορία γίνεται αποκλειστικά μέσω ίντερνετ. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι κάτοικοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους. Η διαδικασία ολοκληρώνεται στις 28 Ιανουαρίου του 2014. Υποψήφιοι είναι οι ο Γάλλος Ζοζέ Μποβέ, η Ιταλίδα Μόνικα Φρασόνι και οι Γερμανίδες Ρεμπέκα Χαρμς και Σκα Κέλλερ.

Για να σας βοηθήσουμε να γνωρίσετε τους υποψηφίους μας και όσα υποστηρίζουν, διοργανώνουμε δημόσιες εκδηλώσεις μαζί τους κατά τη διάρκεια των Πράσινων Προκριματικών Εκλογών σε όλη την Ευρώπη. Θα συμμετάσχουν επίσης σε συναντήσεις και συνομιλίες μέσω διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις εκδηλώσεις, παρακαλούμε δείτε την σελίδα εκδηλώσεων των Πράσινων Προκριματικών Εκλογών. Επιπλέον, μπορείτε να γνωρίσετε τους υποψηφίους των Πράσινων Προκριματικών Εκλογών στις σελίδες των υποψηφίων.

Μάθετε πώς να ψηφίσετε στις Πράσινες Προκριματικές Εκλογές πατώντας ΕΔΩ

Η διεύθυνση που κάποιος ψηφίζει (στα ελληνικά) είναι ΕΔΩ

Όλοι οι όροι χρήσης των δεδομένων της ψηφοφορίας (στα ελληνικά) ΕΔΩ

Απαντήσεις σε ερωτήσεις και απορίες ΕΔΩ

 

 

 

 

 

Last modified on Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου 2013 15:53

Media