Print this page
06 Μαϊος 2014

Περιοδεία των ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Θεσσαλία

Προτάσεις για μια διαφορετική Θεσσαλία, σε μια καλύτερη Ελλάδα και Ευρώπη Περιοδεία των ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Θεσσαλία

Βόλος, Συνέντευξη Τύπου, 11:30 Λάρισα, Συνέντευξη Τύπου, 14:30, Καρδίτσα, Συνέντευξη Τύπου, 20:30  

Τη Θεσσαλία θα επισκεφθεί ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και εκ νέου υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία” την Τετάρτη, 7 Μαΐου 2014, προκειμένου να παραχωρήσει Συνεντεύξεις Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ και να παρουσιάσει το ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές, καθώς και τις προτάσεις των ΠΡΑΣΙΝΩΝ για έξοδο από την κρίση.  

Πρώτος σταθμός ο Βόλος,όπου ο Νίκος Χρυσόγελος και ο συνυποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των ΠΡΑΣΙΝΩΝ για τις ευρωεκλογές, Ιορδάνης Στυλίδης,θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Βόλου και ώρα 11:30.   Στην Λάρισα θα βρίσκεται ο ευρωβουλευτής των Πράσινων για Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 14:30.   Η περιοδεία θα ολοκληρωθεί με Συνέντευξη Τύπου στην Καρδίτσα, που θα πραγματοποιηθεί στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων (Π.Ε.Δ.) και ώρα 20:30.  

Στο πλαίσιο της περιοδείας στην Θεσσαλία, ο Νίκος Χρυσόγελος θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με εκπροσώπους φορέων και ενεργούς πολίτες προκειμένου να ανταλλάξουν απόψεις για θέματα οικονομίας, κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας και απασχόλησης.   Γνωρίστε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές μέσω της ιστοσελίδας: www.prasinoi.gr   Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ: 210 3223867, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. facebook.com/prasinoitwitter.com/greensgr