Print this page
28 Μαρτίου 2014

Συνέντευξη Νίκου Χρυσόγελου στη Ρόδο

Σάββατο 29 Μαρτίου, ώρα 10.30, στην Περιφέρεια, Ρόδος

 

Στη Ρόδο θα βρίσκεται Παρασκευή 28/3 απόγευμα, το Σάββατο 29/3 και την Κυριακή 30/3 το πρωί ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΕΜΟΣ Ν. Αιγαίου.

Θα συμμετάσχει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου το Σάββατο 29/3, όπου είναι μάλιστα εισηγητής 3 θεμάτων, σχετικά με την στρατηγική για την έρευνα, τεχνολογία και καινοτομία, για την ψηφιακή υγεία αλλά και για το θέμα της μακροοικονομικής αιρεσιμότητας. Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα έχει, επίσης, συναντήσεις με φορείς.

Το Σάββατο 29/3, ώρα 10.30, πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, στον χώρο έξω από την αίθουσα συνεδρίασης, θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στα ροδιακά ΜΜΕ σχετικά με το ευρω-ψηφοδέλτιο ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία στο οποίο συμμετέχει.

Πρόσφατα παρουσιάστηκαν το πολιτικό στίγμα αλλά και τα πρώτα 18 ονόματα των συμμετεχόντων, ανδρών και γυναικών, του ευρω-ψηφοδελτίου. Η ονομασία ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οι τρεις πολύ σημαντικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που την συνοδεύουν, δίνουν το πολιτικό στίγμα της νέας πράσινης κοινωνικής λίστας.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ, γιατί μας εκφράζει περισσότερο η πολιτική ομάδα που μίλησε έγκαιρα και με λογικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Αλληλεγγύη, για να αλληλοστηριχθούμε και να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.

Δημιουργία, γιατί η αλλαγή έρχεται μέσα από δημιουργικές ανατροπές και ρήξεις.

Οικολογία, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή είναι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

 

Η πράσινη κοινωνική λίστα είναι μια υπέρβαση και ανανέωση στο χώρο της πολιτικής, με σημαντική συμμετοχή ανθρώπων από την κοινωνία των πολιτών με στόχο να λειτουργήσει ως καταλύτης στην σημερινή αδιέξοδη πολιτική κατάσταση.

 

Τα βιογραφικά των υποψηφίων είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: www.prasinoi.gr

Last modified on Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014 14:28