31 Μαρτίου 2012

Πώς κάνουμε μια πετυχημένη καμπάνια;

 

Το Σάββατο 31 Μαρτίου στον Πύργο της Παιδαγωγικής Σχολής, στη Θεσσαλονίκη πραγματοποιήθηκε με επιτυχία σεμινάριο για τα μέλη των Οικολόγων Πράσινων, με θέμα το πώς οργανώνεται μια επιτυχημένη εκλογική εκστρατεία. Βασικοί ομιλητές ήταν ο Daniel Μουρατίδης, υπεύθυνος Πράσινων Εκστρατειών και πρόεδρος των Πράσινων στη Βάδη-Βυδεμβέργη 2006-2009 και ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων.
 
Ο Ιορδάνης -Daniel Μουρατίδης γεννήθηκε και ζει στη Γερμανία. Η μητέρα του είναι Γερμανίδα ενώ ο πατέρας του κατάγεται από την Ηλιοκώμη Σερρών και βρέθηκε στη Γερμανία ως μετανάστης. Έρχεται στη Θεσσαλονίκη για το ειδικό αυτό σεμινάριο για τα μέλη των ΟΠ, ως έμπρακτη βοήθεια προς το αδελφό κόμμα, θέλοντας να μοιραστεί την εμπειρία του από τις εξαιρετικά επιτυχημένες εκστρατείες των Γερμανών Πράσινων στη Βάδη-Βυδεμβέργη και στη Σαξονία-Άνχαλντ.
 
Την Κυριακή 1 Απριλίου ο Νίκος Χρυσόγελος μίλησε για το ίδιο θέμα μαζί με το Στάθη Χαικάλη, επικοινωνιολόγο, στους Οικολόγους Πράσινους Αττικής, στο ξενοδοχείο AthensImperialστην Αθήνα. 

 

 

Last modified on Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012 17:18