Print this page
08 Ιανουαρίου 2014

StartingUp: Η Ευρώπη ενισχύει την απασχόληση των νέων

Συμμετοχή του Ν. Χρυσόγελου σε εκδήλωση για την επιχειρηματικότητα

 

Στηρίζοντας την ενίσχυση της απασχόλησης των νέων και την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινος, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξη, θα λάβει μέρος στην εναρκτήρια εκδήλωση του Starting Up,που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 16:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων (Ακαδημίας 50, Αθήνα).

 

Το StartingUp είναι μία πολυδράση, η οποία συνδιοργανώνεται από το ΚεΠΝΕΤ (Κέντρο Προώθησης Νεανικής Επιχειρηματικότητας & Τεχνολογίας), σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, την Ομοσπονδία Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΕΣΥΝΕ), το Κέντρο Εθελοντών Μάνατζερ Ελλάδος (ΚΕΜΕΛ) και το Δήμο Αθηναίων (Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας και Europe Direct).

 

Το Starting Up ξεκινάει επίσημα με την εκδήλωση της 10ης Ιανουαρίου και τη δημιουργία Ευρωπάνελ, με τη συμμετοχή του Νίκου Χρυσόγελου και άλλων τεσσάρων ευρωβουλευτών από συνολικά πέντε πολιτικές ομάδες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου με βασική θεματική: «Starting Up: Εκδημοκρατισμός και Επιχειρηματικότητα. Η Ευρώπη ενισχύει την απασχόληση των νέων» και επιμέρους ενότητες: Ευρώπη και Νεανική Επιχειρηματικότητα και  παρουσίαση της πολυδράσης Starting Up σε σχέση με τις λύσεις που προσφέρει σε θέματα απασχόλησης, επιχειρηματικότητας, καινοτομίας και ανάπτυξης.

 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης εδώ: http://www.youth-employment.gr/page/256/64/startingup

Για περισσότερες πληροφορίες για θέματα νεολαίας και απασχόλησης μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.youth-employment.gr/

Last modified on Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 23:49