Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 14:00

Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε ημερίδα για Ενεργειακούς Σχολικούς Συνεταιρισμούς Featured

Written by
Rate this item
(0 votes)

solarpannels2Πρόσκληση εκπαιδευτικών σε ημερίδα με θέμα την πιλοτική δημιουργία ενεργειακών σχολικών συνεταιρισμών

Οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Γ΄ Αθήνας και οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Δ΄ Αθήνας δια των Υπευθύνων Π.Ε.  

σε συνεργασία με την Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση  “Άνεμος Ανανέωσης” 

συνδιοργανώνουν ημερίδα με θέμα: "Ενεργειακοί Σχολικοί Συνεταιρισμοί"

την Τρίτη 24/2 το απόγευμα, 

στο 9ο Γυμνάσιο Αιγάλεω (κοντά στη στάση Μετρό Αγ. Μαρίνα,  χάρτης σχολείου: http://tinyurl.com/luhbkxjκαι ώρες 17.00-20.30.

Σκοπός είναι η προώθηση ολοκληρωμένων και καινοτόμων παρεμβάσεων με θέμα «ενεργειακοί σχολικοί συνεταιρισμοί», που στοχεύουν στην ενίσχυση της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των μαθητών σε περιβαλλοντικά κι ενεργειακά θέματα, στην ενεργειακή αναβάθμιση των σχολείων,  στη δημιουργία βιώσιμων γειτονιών αλλά και στην ενίσχυση της συνεργασίας, της κοινωνικής καινοτομίας και ενός ουσιαστικού ανοίγματος του σχολείου στην γειτονιά και στην κοινωνία. 

 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της ημερίδας και οι στόχοι της: http://anemosananeosis.gr/greek/wp-content/uploads/2015/02/imerida-eneregiakoi-sxolikoi-synetairismoi.pdf
 
Οι  εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα http://tinyurl.com/ojdmyat έως την Τρίτη 17/2/2015.
Read 1968 times Last modified on Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015 14:17