Print this page
14 Οκτωβρίου 2013

Η κρίση, οι εφαρμοζόμενες πολιτικές και οι συνέπειες για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια

Συνέντευξη Τύπου και ενημερωτική εκδήλωση στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου,

ώρα 10.00 (Βρυξελλών): αίθουσα ASP 5G2, Συνέντευξη Τύπου,

ώρα 11.00 (Βρυξελλών): αίθουσα PHS 7C50, Ενημερωτική Εκδήλωση

 

Συνέντευξη Τύπου και ενημερωτική εκδήλωση στο Ευρωκοινοβούλιο, Βρυξέλλες, με θέμα "Κρίση, εφαρμοζόμενες πολιτικές και συνέπειες για τα Ελληνικά Πανεπιστήμια" διοργανώνει την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων/Ομάδα Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο με τη συμμετοχή Πρυτάνεων ελληνικών πανεπιστημίων, μέλη της Συνόδου των Πρυτάνεων:

 

1. Καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος, Πρύτανης Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ), Προεδρεύων Συνόδου Πρυτάνεων.

2. Καθηγητής Δημοσθένης Αναγνωστόπουλος, Πρύτανης Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, μέλος του Προεδρείου της Συνόδου.

3. Καθηγητής Πάρις Τσάρτας, Πρύτανης Πανεπιστημίου Αιγαίου, μέλος του Προεδρείου της Συνόδου.

4. Καθηγήτρια Ελένη Καραμαλέγκου, Πρόεδρος Τμήματος Φιλολογίας, Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), μέλος της Πανεπιστημιακής Συγκλήτου του ΕΚΠΑ.

 

Στην εκδήλωση έχουν προσκληθεί όλοι οι έλληνες ευρωβουλευτές, ενώ θα συμμετάσχει και η Ρεμπέκκα Χαρμς, συμπρόεδρος της Ομάδα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο. Έχουν, επίσης, προσκληθεί ακαδημαϊκοί από το Βέλγιο, την Ισπανία και την Πορτογαλία, άνθρωποι των γραμμάτων και τεχνών, καθώς και δημοσιογράφοι.

 

Η Συνέντευξη Τύπου θα μεταδοθεί ζωντανά διαδικτυακά (10. 00 ώρα Ελλάδας) μέσω live stream εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα: 2103223867 και +32 22847402. Αν δεν έχετε άδεια εισόδου στο Ευρωκοινοβούλιο, παρακαλούμε στείλτε ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..