21 Νοεμβρίου 2013

Οι τέσσερις Πράσινοι συν-υποψήφιοι στην Αθήνα για τον πρώτο πολιτικό διάλογο

Κυριακή, 24 Νοεμβρίου, Ιωνικό Κέντρο (Πλάκα)

 

Η πρώτη διαδικασία πολιτικού διαλόγου για την εκλογή των δυο συν-επικεφαλής της κοινής ευρωπαϊκής καμπάνιας των Πράσινων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου 2013 στο Ιωνικό Κέντρο(Λυσίου 11, Πλάκα) και ώρα 17:00 και θα μεταδοθεί απευθείας μέσωlivestreaming.

Οι τέσσερις συν-υποψήφιοι, Ρεβέκκα Χαρμς, συμπρόεδρος σήμερα των Πράσινων στο Ευρωκοινοβούλιο (Γερμανία), Ζοζέ Μποβέ, ευρωβουλευτής, γνωστός ακτιβιστής σε θέματα γεωργίας (Γαλλία), Σκα Κέλλερ, ευρωβουλευτής, δραστήρια σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων (Γερμανία) και Μόνικα Φρασόνι, συμπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος (Ιταλία), θα ανταλλάξουν απόψεις και θα απαντήσουν σε ερωτήσεις δημοσιογράφων και πολιτών σχετικά με το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις επικείμενες ευρωεκλογές και τις προτεινόμενες πολιτικές εξόδου από την κρίση.
εκδήλωση που διοργανώνεται από το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα, τον ευρωβουλευτή των Οικολόγων Πράσινων, Νίκο Χρυσόγελο, και τους Οικολόγους Πράσινους θα είναι ανοιχτή στο κοινό.

Στις Ευρωπαϊκές εκλογές του Μάιου 2014 οι πολίτες δεν καλούνται να εκλέξουν μόνο ευρωβουλευτές, αλλά και να προκρίνουν κάποιον από τους υποψηφίους για Πρόεδρο της Κομισιόν, δίδοντας παράλληλα πολιτικό μήνυμα για το μέλλον της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης.

Το Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα ξεκίνησε στις 10 Νοεμβρίου τη διαδικασία εκλογής των δυο συν-επικεφαλής της κοινής ευρωπαϊκής καμπάνιας και είναι η πρώτη φορά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο που μια πολιτική ομάδα επιλέγει επικεφαλής με άμεση συμμετοχή όλων των μελών και φίλων της, καθώς η διαδικασία προβλέπει την απευθείας εκλογή από τα μέλη και τους φίλους των Πράσινων με ηλεκτρονική ψηφοφορία που θα διαρκέσει έως τις 28 Ιανουαρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα για την προετοιμασία των Ευρωπαίων και Ελλήνων Πράσινων για τις Ευρωπαϊκές εκλογές 2014 εδώ

Θα υπάρξει διερμηνεία Αγγλικά / Ελληνικά / Αγγλικά

Για συμμετοχές και πληροφορίες: 2103223867, 2103709705,  e-mail:  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Πατήστε στις παρακάτω εικόνες για να διαβάσετε περισσότερα για τους υποψηφίους:
José Bové | Γαλλία Monica Frassoni | Ιταλία
 
Rebecca Harms | Γερμανία Ska Keller | Γερμανία
Last modified on Πέμπτη, 21 Νοεμβρίου 2013 02:09