14 Νοεμβρίου 2012

Διαδήλωση κατά της λιτότητας

Χρειαζόμαστε ευρωπαϊκή αλληλεγγύη

 

Πράσινοι ευρωβουλευτές έλαβαν μέρος σε διαδηλώσεις στις Βρυξέλλες και το Παρίσι σήμερα που διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Συνδικάτων (ETUC).

 

Οι αντιπαραγωγικές πολιτικές που επιβάλλονται στην Ευρώπη προωθούν μόνο την ανάπτυξη της φτώχειας, της ανεργίας και της ανισότητας.

 

Η Ευρώπη η  ίδια δεν είναι το πρόβλημα Είναι οι επιλογές που έχουν γίνει. If European states continue on this pro-cyclical path, the economic situation will be left in the mire in the coming months. Αν τα ευρωπαϊκά κράτη συνεχίσουν σε αυτήν την κυκλική πορεία, η οικονομική κατάσταση θα παραμείνει στο βούρκο τους επόμενους μήνες.

 

Αντ 'αυτού, η ενίσχυση της ένωσης είναι απαραίτητη, αλλά θα πετύχει μόνο αν επανα-επικεντρωθούμε και δεσμευτούμε για την ανάκαμψη και την αλληλεγγύη και όχι για τη λιτότητα, και αν οικοδομήσουμε μια πιο κοινωνική και δημοκρατική Ευρώπη. Μόνο τότε μπορεί να αντιμετωπίσει τις οικονομικές και περιβαλλοντικές προκλήσεις.

 

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες εδώ.

 

Οι Πράσινοι λέμε ΟΧΙ στον κοινωνικό αποκλεισμό και την λιτότητα και ΝΑΙ στην κοινωνική και βιώσιμες εναλλακτικές λύσεις.

 

 

 

Last modified on Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2012 22:29