Print this page
18 Αυγούστου 2017

Οι πρόσφυγες, οι εθελοντές και το προσωπικό του WELCOMMON συμμετείχαν στην κινητοποίηση για την Βαρκελώνη

Φωτογραφία του Nikos Chrysogelos.

Το #WELCOMMON το πρότυπο κέντρο υποδοχής, προσωρινής φιλοξενίας και ένταξης προσφύγων - και ο Άνεμος Ανανέωσης @windofrenewal που έχει την ευθύνη λειτουργίας του - εκφράσαμε έμπρακτα την απέχθειά μας για τους θανάτους και τους τραυματισμούς λόγω τρομοκρατικών επιθέσεων στην #Barcelona αλλά και παντού αλλού. 

Φωτογραφία του Nikos Chrysogelos.

Ξέρουμε καλά πόσο έχουν υποφέρει οι πρόσφυγες από μια παρόμοια βία σε πολλές χώρες. Οι πρόσφυγες είναι και αυτοί θύματα της τρομοκρατίας. 
Κρατήσαμε λοιπόν ενός λεπτού σιγή όλοι μαζί, πρόσφυγες, προσωπικό του #WELCOMMON, εθελοντές από #Barcelona, Καταλονία, την ώρα που και σε άλλες χώρες και στην ίδια την Καταλονία οι πολίτες ήταν στο δρόμο σε μια επίδειξη αλληλεγγύης και αποφασιστικότητας ενάντια στο φόβο και την τρομοκρατία. 

Φωτογραφία του Nikos Chrysogelos.
For peace and coexistence, from Baghdad, Basora, Alep, Damascus, Camerún, Congo, Mali, for BARCELONA and CATALONIA. Μουσουλμάνοι, χριστιανοί, μη - θρησκευόμενοι, όλοι μαζί. Ενήλικες και παιδιά #withrefugeesενάντια στη βία, στην τρομοκρατία και τον πόλεμο. Γιατί η τρομοκρατία δεν έχει θρησκεία.