18 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Νίκος Χρυσόγελος περιοδεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Δράμας

Συν. Τύπου στο Εμπορικό Επιμελητήριο Δράμας,

αύριο Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου, στις 11:00

 

Ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων  Νίκος Χρυσόγελος, στο πλαίσιο της διήμερης περιοδείας του, 19 και 20 Σεπτεμβρίου, στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Δράμας αύριο, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών, με αυτοδιοικητικούς φορείς, παραγωγικούς φορείς, συνεταιρισμούς και οργανώσεις. Στην περιοδεία θα πάρουν μέρος η κα. Κατερίνα Γεροστεργίου, κ. Θανάσης Μακρής συνεκπρόσωπος Τύπου των Οικολόγων Πράσινων και μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΟΠ και ο κ. Πασχαλίδης Γιώργος οργανωτικός υπεύθυνος ΑΜΘ των ΟΠ.

 

Σας καλούμε στη συνέντευξη Τύπου που θα δώσει ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων  Νίκος Χρυσόγελος, αύριο, Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 11.00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Δράμας.

 

Το πρόγραμμα της επίσκεψης αναλυτικά:

 

08:3009:00 Συνάντηση με τον κ. Ξανθόπουλο Ιωάννη, Αντιπεριφερειάρχη Δράμας

09:1510:00 Συνάντηση με τον κ Κυριάκο Χαρακίδη Δήμαρχο Δράμας

10:1511:00 Επίσκεψη στο Εμπορικό Επιμελητήριο  Δράμας

11:00–12:00  Συνέντευξη Τύπου, αίθουσα συνεδριάσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου  

13:30          Επίσκεψη στο Δήμο Νευροκοπίου και συνάντηση με το Δήμαρχο κ. Μελέτη Μαυρίδη
16:00          Συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR Δράμας πριν από την  προβολή του ντοκιμαντέρ «Κοινωνική Οικονομία: Εναλλακτική Λύση» σε σκηνοθεσία της Σοφίας Παπαχρήστου

                  Επίσκεψη στο Δήμο Δοξάτου

18.00 -19:00  Συνάντηση στον Αγ. Αθανάσιο με το ΔΣ και μέλη του συνεταιρισμού ΑΣΟΠ, με θέματα την εξαγωγική δραστηριότητα και τις εναλλακτικές μορφές καλλιέργειας,  και στη συνέχεια

συνάντηση με το Προεδρείο των αγροτών Τεναγών Φιλίππων, με θέμα τις επιπτώσεις από την κατασκευή του αγωγού TAP που διέρχεται την περιοχή.  

19:30- 21:00 Συνάντηση στα γραφεία της Οικολογικής Κίνησης Δράμας με μέλη και φίλους