Print this page
12 Μαϊος 2011

Μας αρκεί το ότι η Δικαιοσύνη μας δικαιώνει

Δήλωση του Μ. Τρεμόπουλου για τις επιθέσεις  Ψωμιάδη - Βελόπουλου

Συντονισμένη προσωπική επίθεση από το δίδυμο Ψωμιάδη - Βελόπουλου δέχθηκε ο επικεφαλής της αυτοδιοικητικής κίνησης "Οικολογία -Αλληλεγγύη" Μ. Τρεμόπουλος με αφορμή την ερώτηση που κατέθεσε στο σώμα για τη συνέχιση του προγράμματος αποκατάστασης της Κορώνειας.

Η απάντηση του Περιφερειάρχη για τη σκοτεινή υπόθεση της Κορώνειας συμπεριελάμβανε προσωπικές κατηγορίες προς τον Μ. Τρεμόπουλο με επιθετικό τρόπο. Μάλιστα, ο περιφερειάρχης βρήκε και…

σύμμαχο στο πρόσωπο του κ. Κυρ. Βελόπουλου, ο οποίος κατέφυγε σε συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του Μ. Τρεμόπουλου. Ο Μιχ. Τρεμόπουλος, μετά από πολλές διακοπές, κατάφερε να αποκαλύψει τις αναλήθειες και τις υπεκφυγές του περιφερειάρχη για το θέμα της Κορώνειας και να δώσει απάντηση στις συκοφαντικές επιθέσεις εναντίον του.

 

Για το θέμα ο κ. Τρεμόπουλος επισήμανε: "Αντιλαμβάνομαι ότι η πίεση για τον κ. Ψωμιάδη είτε από το ζήτημα της Κορώνειας, όπου απέτυχε παταγωδώς να υλοποιήσει το σχέδιο σωτηρίας στο μέρος που του αναλογεί, είτε από τις δικαστικές του περιπέτειες είναι μεγάλη. Επειδή πρωτοστατούμε χρόνια τώρα (δίχως φυσικά να προσωποποιούμε) στην ανάδειξη των συγκεκριμένων ζητημάτων στο πλαίσιο του θεσμικού μας ελέγχου ως αντιπολίτευσης απέναντι στη διοίκηση, είναι αναμενόμενο να στοχοποιούμαστε. Την κριτική την αντέχουμε. Τις προσωπικές και αναίτιες επιθέσεις όμως όχι. Το ότι ο κ. Βελόπουλος και το κόμμα του αποτελούν "δεκανίκι" του περιφερειάρχη το γνωρίζαμε. Αλλά φαίνεται ότι ο κ. Βελόπουλος πήρε πολύ σοβαρά το ρόλο του ως δεκανίκι και πέταξε και τα... εισαγωγικά. Οι κολαούζοι μιας απαράδεκτης και διαπλεκόμενης διοίκησης γι’ ακόμη μια φορά αναπαρήγαγαν τις γνωστές συκοφαντίες τους. Είναι γνωστοί για το βίο και την πολιτεία τους και δεν θα τους ακολουθήσουμε. Μας αρκεί το ότι η Δικαιοσύνη έχει αρχίσει να δίνει υπόσταση στις καταγγελίες μας. Η κυβέρνηση οφείλει να πράξει το καθήκον της".

Last modified on Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012 22:57