07 Νοεμβρίου 2010

Πράσινη προοπτική στις πόλεις και την ύπαιθρο

«Η Ιστορία και η Δικαιοσύνη θα κρίνουν τον Ψωμιάδη», δήλωσε ψηφίζοντας ο Μ. Τρεμόπουλος

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Μιχάλης Τρεμόπουλος και επικεφαλής της «Οικολογίας –Αλληλεγγύης» ψήφισε στο 831ο εκλογικό τμήμα του Δήμου Θεσσαλονίκης, που βρίσκεται στο 81ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στην οδό Δελφών 131 και μάλιστα σε αίθουσα που ήταν μαθητής.

Ο Μ. Τρεμόπουλος, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, έκανε την παρακάτω δήλωση στους δημοσιογράφους:

"Αισιοδοξούμε ότι οι πολίτες της Κεντρικής Μακεδονίας θα υποστηρίξουν στην κάλπη την άλλη προοπτική, την πράσινη προοπτική. Να μας δώσουν την ευκαιρία να

κάνουμε πράσινες τις πόλεις, να ανασυγκροτήσουμε την ύπαιθρο, να υποστηρίξουε την οικολογία και την αλληλεγγύη. Να αφήσουμε πίσω το παρελθόν. Να επιλέξουν τους ανθρώπους που μπορούν να μεταρρυθμίσουν το δεύτερο βαθμό αυτοδιοίκησης και να μειώσουν τις επιπτώσεις της νεοφιλελεύθερης πολιτικής. Είναι δυνατόν να υπάρξει αυτό το άλλο μέλλον. Είμαστε διαθέσιμοι και έχουμε την πείρα να το προωθήσουμε".

Σε ερώτηση δημοσιογράφων για τις προηγηθείσες δηλώσεις Ψωμιάδη «Πάντα υπάρχει ένας Τρεμόπουλος. Με τον Τρεμόπουλο κοιμόμαστε με τον Τρεμόπουλο ξυπνάμε», ο ευρωβουλευτής των Οικολόγων Πράσινων δήλωσε:

«Ο κ. Ψωμιάδης θα έχει όλο το χρόνο να γράψει τα απομνημονεύματά του. Θα τον κρίνει η Ιστορία και η Δικαιοσύνη».

Last modified on Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012 23:44