03 Οκτωβρίου 2013

Διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες και ημερίδες για τη γεωργία και τη διατροφή.

Στις 17 και 18 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί διήμερη επίσκεψη στις Βρυξέλλες 30 Ελλήνων υπό τη φιλοξενία του ευρωβουλευτή Νίκου Χρυσόγελου με στόχο να γνωρίσουν από κοντά τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και να συμμετέχουν σε δύο ημερίδες και μια εκδήλωση με θέμα τη ποιοτική, οικολογική γεωργία και τη σωστή διατροφή.

 

Την Πέμπτη 17 Οκτώβρη (15.00 - 18.30) οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν την Ημερίδα με θέμα "Τρέφοντας την Ευρώπη την περίοδο της κρίσης", με διεθνείς ομιλητές που συνδιοργανώνουν διάφοροι Πράσινοι Βουλευτές, ανάμεσά τους και ο Νίκος Χρυσόγελος. Το απόγευμα της ίδιας μέρας (19.00 - 22.00) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με τη συνεργασία του πολιτιστικού συλλόγου Ελληνικός Κύκλος στο Rich Restaurant, με θέμα τη ποιοτική διατροφή.

 

Την Παρασκευή 18 Οκτώβρη (10.00 - 14.00) ο Νίκος Χρυσόγελος διοργανώνει διεθνή Ημερίδα με θέμα "Οικολογική, ποιοτική γεωργία και καλή διατροφή" με προσκεκλημένους ομιλητές από τη Κομισιόν, δίκτυα παραγωγών καταναλωτών, γεωργικές ενώσεις και συνεταιρισμούς, καμπάνιες για την βιολογική γεωργία, τη σωστή διατροφή και την αναθεώρηση της ΚΑΠ. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς μέσα από παρουσιάσεις και ξεναγήσεις σε εκθεσιακούς χώρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. 

Last modified on Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2013 11:20