20 Ιανουαρίου 2011

Ο Μ. Τρεμόπουλος σε Φόρουμ Πολιτών στην Κοζάνη

Ο Μιχάλης Τρεμόπουλος, θα πάρει μέρος, μαζί με άλλους ευρωβουλευτές, σε Φόρουμ Πολιτών  αύριο, Παρασκευή 21 Ιανουαρίου, στις 18:30, στο Κοβεντάρειο στην Κοζάνη.

 

Ο Μ. Τρεμόπουλος, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειακής Ανάπτυξης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και αν. μέλος της Επιτροπής Περιβάλλοντος, Δημόσιας Υγείας και ασφάλειας Τροφίμων θα αναπτύξει τη θέμα "Ενέργεια & Περιβάλλον", με αναφορές στις

ευρωπαϊκές και ελληνικές πολιτικές και την ανάγκη μιας πράσινης στροφής σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο, που θα εξασφαλίζει την επιβίωση του πλανήτη, την ποιότητα ζωής και την ευημερία των πολιτών.

Η εκδήλωση, η οποία διοργανώνεται από το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, σε συνεργασία με το Δήμου Κοζάνης και με την υποστήριξη του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, πραγματεύεται το θέμα "Ενέργεια και Περιβάλλον: Νομοθετικές και πολιτικές προτεραιότητες του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου".

 

Θα υπάρξει συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων με τους πολίτες και τους εμπλεκόμενους φορείς. 

 

Το Σάββατο 22 Ιανουαρίου, τα μέλη της αποστολής του Ευρωκοινοβουλίου θα μεταβούν στην Πτολεμαΐδα, για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις και να ανταλλάξουν απόψεις με εκπροσώπους φορέων και ενώσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς της Απασχόλησης, της Υγείας και της προστασίας του Περιβάλλοντος. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούν το Σταθμό της ΔΕΗ "Αγ. Δημήτριος" και το λιγνιτωρυχείο "Νότιο Πεδίο" καθώς και τη Ζώνη Ενεργού Πολεοδομίας (ΖΕΠ).

 

Last modified on Σάββατο, 18 Φεβρουαρίου 2012 23:31