29 Απριλίου 2014

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία στο Ναύπλιο

Συνέντευξη Τύπου

Παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Τετάρτη, 30 Απριλίου, ώρα 17:00

Την Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 και ώρα 17:00 στην αίθουσα του Βουλευτικού στο Ναύπλιο (Σταϊκοπούλου 12), ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και οι συνυποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία", Όλγα Θεωδορικάκου, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Νίκος Λόης και Καμίλο Νόλλας θα παραχωρήσουν Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά Μέσα, προκειμένου να παρουσιάσουν το ψηφοδέλτιό τους για τις ευρωεκλογές, καθώς και τις προτάσεις τους για την Ευρώπη και την Ελλάδα.

Η ονομασία ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οι τρεις πολύ σημαντικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που την συνοδεύουν, δίνουν το πολιτικό στίγμα της νέας πράσινης κοινωνικής λίστας.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ, γιατί μας εκφράζει περισσότερο η πολιτική ομάδα που μίλησε έγκαιρα και με λογικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Αλληλεγγύη, για να αλληλοστηριχθούμε και να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.

Δημιουργία, γιατί η αλλαγή έρχεται μέσα από δημιουργικές ανατροπές και ρήξεις.

Οικολογία, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή είναι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο Ναύπλιο, θα έχουν συναντήσεις με φορείς, για να συζητήσουν θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας και απασχόλησης.

Γνωρίστε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία και τους υποψηφίους ευρωβουλευτές μέσω της ιστοσελίδας: www.prasinoi.gr

Last modified on Τρίτη, 29 Απριλίου 2014 22:19