Print this page
10 Απριλίου 2014

Υπάρχει άλλη πρόταση διεξόδου από την κρίση; - Ευρώπη και περιφέρειες

Πρόσκληση σε συζήτηση

στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων

την Παρασκευή, ώρα 20:00

 

Ο ευρωβουλευτής των Πράσινων, Νίκος Χρυσόγελος, και οι συνυποψήφιοι με το ευρωψηφοδέλτιο “ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία”, Όλγα Θεοδωρικάκου, Ρούλα Καστρινάκη και Μιχάλης Μπονατάκης, σας προσκαλούν σε συζήτηση με θέμα: «Υπάρχει άλλη πρόταση διεξόδου από την κρίση; - Ευρώπη και περιφέρειες», που διοργανώνουν την Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014 και ώρα 20:00-22:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων.

Στη συζήτηση προσκαλούνται εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και κοινωνικών και επαγγελματικών φορέων, οι οποίοι μέσα από έναν δομημένο διάλογο καλούνται να συμβάλουν στη διαμόρφωση εναλλακτικής στρατηγικής εξόδου από την κρίση.Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις επικείμενες ευρωεκλογές και τις προκλήσεις και τους στόχους για Ελλάδα και Ευρώπη, με έμφαση στους τομείς της οικονομίας, της απασχόλησης και της κοινωνικής συνοχής.

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ: 210 3223867, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook.com/prasinoitwitter.com/greensgr

Last modified on Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 13:46