10 Απριλίου 2014

Οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ - Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία στην Κρήτη

Συναντήσεις με φορείς και παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Παρασκευή, 11 Απριλίου, Χανιά

Σάββατο 12 Απριλίου Κίσσαμος

Κυριακή, 13 Απριλίου, Ρέθυμνο

Δευτέρα, 14 Απριλίου, Ηράκλειο

Στην Κρήτη θα βρίσκονται από την Πέμπτη, 10 Απριλίου έως τη Μεγάλη Δευτέρα, 14 Απριλίου, ο Νίκος Χρυσόγελος ευρωβουλευτής των Πράσινων, καθώς και υποψήφιοι / υποψήφιες με το ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" για να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με ενεργούς πολίτες και φορείς και να παραχωρήσουν Συνεντεύξεις Τύπου προς τα τοπικά και περιφερειακά Μέσα. Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους στο νησί, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες θα έχουν συναντήσεις με φορείς στους τρεις νομούς, προκειμένου να συζητήσουν θέματα οικονομίας, κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας, απασχόλησης, Ευρώπης και ευρωεκλογών.

Παρασκευή, 11 Απριλίου, Χανιά

12.00 πμ, Συνέντευξη τύπου στο καφέ "Ταράτσα", Παλιό λιμάνι των Χανιών, των συνυποψηφίων: Όλγας Θεοδωρικάκου, Ρούλας Καστρινάκη, Μιχάλη Μπονατάκηκαι Νίκου Χρυσόγελου.

15.00- 17.00: Συνάντηση με φίλους στο καφέ "Ταράτσα", Παλιό λιμάνι των Χανιών.

20.00-22.00: Πρόσκληση για συζήτηση με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και επαγγελματικούς και κοινωνικούς φορείς με θέμα: «Υπάρχει άλλη πρόταση διεξόδου από την κρίση; - Ευρώπη και περιφέρειες». Η συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων. Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Πολύζου.

Σάββατο, 12 Απριλίου, Κίσσαμος- Κολυμπάρι

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή των Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου και υποψήφιων με το ευρω-ψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" στην Κίσσαμο.

11.00: Επίσκεψη στο Αννουσάκειο

13.00 - 15.00: Συναντήσεις με φορείς

17.00: Ομιλία στην Κίσσαμο

20.00: Επίσκεψη στην Ορθόδοξη Ακαδημία Κρήτης

Κυριακή 13 Απριλίου, Ρέθυμνο

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή των Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου και υποψήφιων με το ευρω-ψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" στο Ρέθυμνο.

11.00, Συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Ρεθύμνης των συνυποψηφίων:Όλγας Θεοδωρικάκου, Ρούλας Καστρινάκη, Μιχάλη Μπονατάκηκαι Νίκου Χρυσόγελου

13.00 - 18.00: Συναντήσεις με φορείς, κοινωνικά δίκτυα και φίλους

Δευτέρα 14 Απριλίου

Επίσκεψη του ευρωβουλευτή των Πράσινων Νίκου Χρυσόγελου και υποψήφιων με το ευρω-ψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" στο Ηράκλειο

11.00 πμ, Συνέντευξη Τύπου, ώρα 11:00,στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας Κρήτης των συνυποψηφίων: Μόνικα Άκερμανς, Όλγας Θεοδωρικάκου, Ρούλας Καστρινάκη, Μιχάλη Μπονατάκη, Καμίλο Νόλλακαι Νίκου Χρυσόγελου.

Η ονομασία ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οι τρεις πολύ σημαντικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που την συνοδεύουν, δίνουν το πολιτικό στίγμα της νέας πράσινης κοινωνικής λίστας.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ, γιατί μας εκφράζει περισσότερο η πολιτική ομάδα που μίλησε έγκαιρα και με λογικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Αλληλεγγύη, για να αλληλοστηριχθούμε και να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.

Δημιουργία, γιατί η αλλαγή έρχεται μέσα από δημιουργικές ανατροπές και ρήξεις.

Οικολογία, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή είναι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

Γνωρίστε τους ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία και τους 28 υποψηφίους που έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής μέσω της ιστοσελίδας: www.prasinoi.gr

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ: 210 3223867, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook.com/prasinoi

twitter.com/greensgr

Last modified on Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 14:11