03 Απριλίου 2014

Συνέντευξη Τύπου ΠΡΑΣΙΝΩΝ στη Θεσσαλονίκη για τις ευρωεκλογές

Παρασκευή, 4 Απριλίου, ώρα 10:30 στο Δημαρχείο

 

Στη Βόρεια Ελλάδα θα βρίσκεται την Πέμπτη 3 και την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 ο Νίκος Χρυσόγελος, ευρωβουλευτής των Πράσινων και υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" για συναντήσεις με ενεργούς πολίτες και φορείς, ενώ θα συμμετάσχει και σε εκδήλωση για την κοινωνική οικονομία.

Την Παρασκευή, 4 Απριλίου και ώρα 10:30 θα παραχωρηθεί Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά και περιφερειακά ΜΜΕ, στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Νερού, των συνυποψηφίων στο ευρωψηφοδέλτιο "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία": Ζωής Βολιώτη,Χρήστου Ζουμπουλίδη, Στέλιου Κυμπουρόπουλου, Κυριακής Μεταξά,Καμίλο Νόλλα, Μαρίας Παναγιωτοπούλου, Νίκου Χρυσόγελου. Είναι οι 7 από τα μέχρι τώρα ανακοινωθέντα 28 ονόματα συμμετεχόντων στο ψηφοδέλτιο για τις ευρωεκλογές. Τα βιογραφικά τους είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα: http://prasinoi.gr/

Οι υποψήφιοι/ες του ευρωψηφοδελτίου "ΠΡΑΣΙΝΟΙ – Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία" θα έχουν επίσης συναντήσεις με φορείς της πόλης, για να συζητήσουν μαζί τους θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, πολιτισμού, οικολογίας, νεολαίας κι απασχόλησης.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, 15:00 – 17:30, ο Νίκος Χρυσόγελος θα συμμετάσχει ως ομιλητής σε εκδήλωση με θέμα: «Κοινωνική Οικονομία – Μια εναλλακτική λύση», που θα λάβει χώρα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Την εκδήλωση διοργανώνουν η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης και η Περιβαλλοντική Ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

Η ονομασία ΠΡΑΣΙΝΟΙ και οι τρεις πολύ σημαντικές λέξεις, Αλληλεγγύη, Δημιουργία, Οικολογία, που την συνοδεύουν, δίνουν το πολιτικό στίγμα της νέας πράσινης κοινωνικής λίστας.

ΠΡΑΣΙΝΟΙ, γιατί μας εκφράζει περισσότερο η πολιτική ομάδα που μίλησε έγκαιρα και με λογικές προτάσεις για την αντιμετώπιση της κρίσης με κοινωνικά δίκαιο τρόπο.

Αλληλεγγύη, για να αλληλοστηριχθούμε και να ξεπεράσουμε μαζί την κρίση.

Δημιουργία, γιατί η αλλαγή έρχεται μέσα από δημιουργικές ανατροπές και ρήξεις.

Οικολογία, γιατί η προστασία του περιβάλλοντος, η δημοκρατία και η κοινωνική συνοχή είναι προϋποθέσεις για μια βιώσιμη οικονομία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ: 210 3223867, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

facebook.com/prasinoi   twitter.com/greensgr

Last modified on Πέμπτη, 03 Απριλίου 2014 18:16